SERVEIS

Aparcament

Amb la teva entrada podràs gaudir d’una hora gratuïta al pàrquing Vapor Ventalló el mateix dia de la funció (C. Pantà, 40)

Persones amb dificultats auditives o visuals

En tots els espais disposem de seients reservats per a persones amb dificultats visuals i els seus acompanyants. Cal comunicar-ho al punt de venda d’entrades en el moment de la compra. També us proveïm de dispositius gratuïts unipersonals que augmenten el volum en el cas que tingueu dificultats auditives. Demaneu-los al personal de sala abans d’entrar a la sala.

Mobilitat reduïda

Disposem de seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda i espais per a cadires de rodes i pels seus acompanyants. Cal comunicar-ho al punt de venda d’entrades en el moment de la compra. En la compra per internet els trobareu fàcilment gràcies als pictogrames que assenyalen quins són. Si necessites servei d’acompanyament cal sol·licitar-ho amb 10 dies d’antelació a terrassaartsesceniques@terrassa.cat.

Visites guiades

El Museu de Terrassa organitza visites a part patrimonial del Teatre Principal. Consulta preus i dates al 93 739 70 72 o museuterrassa@terrassa.cat. + info a www.terrassa.cat/museu