Terrassa Arts Escèniques.

Les traces del silenci

Therkas Teatre

Ds. 25 i dg. 26 de setembre de 2021   |    20h (ds) i 12h i 18h (dg)   |    Teatre Alegria   |    1h 20'   |    11 euros

Espectacle amb audiodescripció

Investigació a escena: el tràfic de nens durant el franquisme

  • Espectacle en català

Una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.

Amb l’objectiu d’interpel·lar al públic i enfrontar-lo a les dues cares d’un mateix conflicte, el muntatge presentat per la companyia Therkas Teatre -amb seu a Terrassa- ofereix la possibilitat d’accedir a uns documents inèdits a través de la recerca realitzada per la dramaturga i investigadora Esther Lázaro. Una obra que segueix incidint de manera directa en el nostre present i que ens parla també de la maternitat, l’educació, la diversitat, els valors i l’herència, mitjançant un joc de poètiques teatrals.

Relacionat

Pròximament