Am I Bruce Lee

 
Ds. 6 de març, 20h | Teatre Alegria 
45 min|11€
Espectacle en castellà i anglès           DANSA QUINZENA METROPOLITANA
Junyi Sun | Kernel Dance Theatre

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?” Així comença Junyi Sun descrivint el seu primer projecte en solitari, el qual neix de la seva curiositat pel fenomen que va representar als anys setanta el popular personatge i que per a molts és un superheroi en tota regla. El ballarí i coreògraf fa una recerca sobre els punts de connexió i els paral·lelismes que té amb l’artista, des de l’origen, el procés personal o el recorregut professional, fins als ideals o desitjos, per donar-los cos i vida en aquest
espectacle a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

“Sempre sigues tu mateix, expressa’t, tingues fe en tu mateix, no surtis a buscar una personalitat d’èxit i la dupliquis» , Bruce Lee. Junyi Sun pren la figura del geni de les arts marcials com a punt de partida per fer una recerca sobre la identitat: “Ell no volia que l’imitessin, si no que cadascú creés el seu propi sistema de moviment” . Amb humor i un llenguatge propi, la companyia dirigida per Sun ens convida en els seus muntatges a reflexionar i descobrir nous punts de vista sobre l’actualitat.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria i interpretació Junyi Sun / Assistència en direcció: Piero Steiner / Dramatúrgia: Junyi Sun i Claudia Mirambell
Assessorament en dramatúrgia: Roberto Fratini / Suport a la interpretació: Pol Para / Disseny d’il·luminació: Carles Borras i Irene Ferrer / Disseny sonor: Junyi Sun i Carlos Martorell / Audiovisuals: Jordi Arnal / Mirada Externa: Alma Steiner / Ajudant de producció: Marina Miguel / Vestuari: Mariona Signes / Veu en OFF: Marc Vilajuana / Suport a la creació: Sol Picó, companyia de dansa / Assessorament creatiu: Sol Picó / Assessorament en gestió: Pia Mazuela i Vicens Mayans / Assessorament en producció i comunicació: Núria Aguiló / Assessorament d’arts marcials: Jaume
Rossell / Suport a la creació i exhibició: La Piconera, Sala Hiroshima i Terrassa Arts Escèniques / Residència: La Piconera, L’Estruch, Roca Umbert / Fotografia: Tristán Perez-Martín / Video: Eloi Sànchez / Corriendo en el balcón

Una coproducció de dansa. Quinzena Metropolitana de Barcelona
Entitats col·laboradores: European Bruce Lee club, Casa Asia, Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou, BCN Acció Intercultural, Espai Avinyó
Agraïments: Marc Rosalen, Isaac Alcaraz, Maria Ollé, Pia Mazuela, Sarina Rör, Rober Gomez
————-
Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓