Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria

 
Dg. 28 de febrer, 18h | Teatre Alegria
60 min|11€
Espectacle en català i castellà
Gloria Ribera

Què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives fossin no només legals i assequibles, sinó també subministrades als més dèbils? Hi ha estudis que revelen que beure llet de vaca podria ser més perjudicial per a la salut que la cocaïna i, tanmateix, les vedettes només
cantaven per a una de les drogues blanques. Aquest espectacle centra la seva investigació en la llet de vaca com a sedant de les masses i les seves emocions a través del cuplet, el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasodoble. Pot el cuplet amansir les feres?

La creadora Glòria Ribera treballa per a la recuperació del gènere, juntament amb Amalia Calderón, amb actuacions al Cercle del Liceu, el Molino de Barcelona i el Centro Cibeles de Madrid. D’ella en diuen que és “una bèstia escènica, una folklòrica trash” (Gema Moraleda, Somnis de Teatre) o que és “néta de Raquel Meller, Marujita Díaz, Guillermina Motta i Mary Santpere (les iaies que tots voldríem tenir). Continuadora d’una nissaga de dones avançades al seu temps, intel·ligents, talentoses i amb molta ironia” (Oriol Puig Taulé, Núvol).

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i dramatúrgia: Glòria Ribera Gibal / Interpretació: Glòria Ribera Gibal, Amalia Calderón Argelich, Joan Escrivà-Escolà i Marta Gibal Blanch
Ajudant de direcció: Ona Sallas / Disseny de llums: Oriol Corral / Disseny sonor: Eugeni Alsedà / Distribució: Marta Díez

Agraïments: Sílvia Ferrando, Esther Bové, Sara Espinosa, Esther Porcel i Jordi Fondevila
Amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓