Un dia qualsevol

 
Ds. 6 de febrer, 20h | Teatre Principal
1h 20min | 20€
Servei d’audiodescripció i subtitulació
Oriol Tarrasón / Les Antonietes

Aprofitant que el marit acaba de morir i que ha hagut de traslladar-se a la residència, la Marta (77 anys) ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència coneixerà l’Ernest i el Mateu, dos avis que, malauradament, s’han acostumat a avorrir-se i a discutir passadís amunt,
passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure acabarà provocant en l’apatia dels dos amics un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran la vida de la Rosa, la directora de la residència.

Una comèdia sobre l’amistat i les ganes de viure que ens mostra el dilema que apareix quan ens fem grans: viure intensament fins a l’últim moment o deixar-se arrossegar pel desenllaç previsible? En una societat com l’actual fascinada per la joventut, Oriol Tarrasón fixa la mirada en els més grans,
aquells que ho han donat tot per nosaltres, a través d’uns personatges de personalitat descarada, arrogant i vivaç, malgrat les arrugues. “La vida és massa curta per només viure cent anys”, oi? Un text lluminós colofó dels 10 anys de trajectòria de la companyia Les Antonietes.

Autoria i direcció artística: Oriol Tarrasón / Interpretació: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla
Adjunt a la direcció: Martí Torras Mayneris / Ajudant de direcció: Omar Bañón / Disseny de l’espai i vestuari: Joana Martí / Disseny de la il·luminació: Iñaki Garz / Disseny del so: Jordi Agut i Jaume Vergé /Caracterització: Txus González / Moviment: Sebastian Garcia Ferro / Vídeo: Joan Gastó / Disseny gràfic: Assad Kassab / Fotografia: David Tarrasón / Xarxes socials: Estel Ibars / Gestió cultural: Eduard Arderiu / Productor associat: Quim Folguera / Producció executiva: Raül Perales / Cap tècnic del teatre: Jaume Feixas / Premsa: Còsmica (Anna Aurich i Sílvia Serra) / àrqueting i comunicació: Publispec

Una producció de Les Antonietes, Grec 2019 Festival de Barcelona i OHM productions
Amb la col·laboració de La Villarroel, La Caldera Les Corts, Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia,
Arsènic Espai de Creació i Medusa Cultura
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Mira el tràiler aquí 

⇓⇓⇓COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES⇓⇓⇓