Turba

 
Dg. 9 de maig, 19h | Teatre Alegria
1h 15min|11€
Servei d'audiodescripció i subtitulació | Espectacle en castellà
Mos Maiorum

És possible una revolució? Fins a quin punt cal obeir? Quanta violència estàs disposada a suportar? L’anàlisi dels mecanismes de mobilització de masses és el punt de partida de la investigació documental duta a terme pel col•lectiu Mos Maiorum i realitzada a través d’una etnografia exhaustiva sobre el tema des d’una vessant antropològica i sociològica i, més específicament, sobre el concepte de la turba.

L’interès de la companyia pel fenomen de la mobilització de masses parteix d’una inquietud que té a veure amb la següent pregunta: Què és el que fa que un grup d’individus s’associïn de manera espontània per tal d’assolir un objectiu comú? Si partim de la base que assegura que l’ésser humà és, en essència, un animal relacional que només pot sobreviure en grup, el que ens estem preguntant en el fons és: Què ens fa humans? Una experiència teatral, mig ficció, mig documental que tracta sobre el gregarisme, la capacitat transformadora de la massa i els mecanismes per al seu control.

FITXA ARTÍSTICA
Creació col•lectiva de Mos Maiorum (Mariona Naudin, Ireneu Tranis i Alba Valldaura) amb Nicolas Chevallier, María García Vera, Clàudia Vilà i Guillem Llotje / Coordinació artística: Guillem Llotje i Mariona Naudin / Dramatúrgia: Nicolas Chevallier

Espai escènic: Clàudia Vilà Peremiquel / Coordinació técnica: Carles Borràs / Il•luminació: Dani Miracle / Disseny de so: Guillem Llotje / Disseny de vestuari: Joana Martí / Mirada externa: Maria García Vera i Mònica Almirall / Recerca: Pau Carratalà / Producció executiva: Haizea Arrizabalaga i Aixa González / Distribució: Mery De Lorenzi

Una coproducció de Mos Maiorum, Teatre Lliure i Festival Temporada Alta
Amb el suport del Graner – Centre de creació de dansa i arts vives, Terrassa Arts Escèniques i OSIC – Generalitat de Catalunya
Amb la col•laboració de l’INS Vila de Gràcia i Esbart Ciutat Comtal
Agraïments: Gonçal Mayos, Núria Solanas i Lacera i a tots els Turbàtics

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓