Señora de rojo sobre fondo gris

 
Ds. 1 de maig, 20h | Teatre Principal
1h 30min|20€
Servei d'audiodescripció i subtitulació | Espectacle en castellà
Miguel Delibes|José Sacristán

Un pintor amb molts anys en l’ofici porta temps sumit en una crisi creativa. Des que va morir de manera imprevista la seva dona, que ho era tot per a ell, pràcticament no ha pogut tornar a pintar. L’obra és el relat d’una història d’amor en un camí desenfrenat cap a la mort, en aquella Espanya amb trets inequívocs dels anys 70, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua, i que arriba a la intimitat i emoció de cada un de nosaltres pel camí recte i simple de la veritat.

Cent anys després del naixement de Miguel Delibes, José Sacristán ens regala una interpretació commovedora del monòleg on l’escriptor va retratar la dona de la seva vida. A través de Sacristán reviurem un amor que s’omple de dramatisme, i segurament de major plenitud, quan apareix l’enfermetat. Una mirada contundent sobre la pèrdua de la parella després de molts anys de convivència que retrata “una senyora de vermell”, tan lluminosa, sobre “el fons gris” de totes les circumstàncies que envolten el seu final. En paraules de l’actor: “Volver a Miguel Delibes es no dejar de aprender a mirar”.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Miguel Delibes / Adaptació: José Sámano, José Sacristán i Inés Camiña / Interpretació: José Sacristán / Veu d’Ana: Mercedes Sampietro / Direcció i producció: José Sámano

So: Mariano García / Disseny de vestuari: Almudena Rodríguez Huerta / Disseny d’escenografa: Arturo Martín Burgos / Disseny d’Il•luminació: Manuel Fuster / Fotografia i disseny cartell: Javier Naval / Disseny dossier i programa: David Sueiro / Premsa i comunicació: Esther Alvarado / Assessoria: Menpuy Asesores / Director tècnic: Manuel Fuster / Tècnic il•luminació i so: Manuel Fuster i Jesús D.Cortés / Gerent companyia i sastressa: Nerea Berdonces / Maquinista i regidor: Pepe González / Ajudants de producció: Pilar López “Pipi” i Mélanie Pindado / Secretària de producció: Pilar Velasco / Ajudant de direcció: Inés Camiña / Directora de producció: Nur Levi

Una producció de Sabre Producciones, Pentación Espectáculos, TalyCual i AGM

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓