Mivion (Radio Sarajevo)

 
Dv. 29 de gener, 20h | Teatre Principal
1h 20min|16,50€
Espectacle en català, castellà i bosnià.
La conquesta del Pol Sud

Mivion (Ràdio Sarajevo) és un recorregut dins l’experiència de l’Slobodan ‘Boban’ Minic, un reconegut periodista cultural de Radio Sarajevo. Durant el setge que assolà la ciutat, va decidir resistir, a través del micròfon, fent el que sabia fer: ràdio. Avui, viu a l’Escala, on va arribar com a refugiat amb la seva família i on s’ha arrelat. Ha col.laborat com a columnista amb El Periódico i amb diferents mitjans de comunicació. Ha escrit el llibre ‘Bienvenido a Sarajevo, Hermano’ (ed. La Mirada Esfèrica) i participat en el documental ‘Good night Sarajevo’. La seva és una experiència que cal escoltar i que, sens dubte, ens interpel.la directament sobre el present – a Europa i al món – sobre el progressiu avenç de la intol.lerància, el nacionalisme i l’autoritarisme.

A Mivion (Ràdio Sarajevo) el llenguatge de la ràdio en directe i el del teatre es fonen màgicament. La veu del nostre protagonista es combina amb l’escena i amb el treball documental de la companyia a Bòsnia i a Sèrbia.
Mivion es basa en una mirada que és ‘pont’: entre dos móns, entre dos temps, entre història individual i col.lectiva, entre raó i emoció.

Creació: Slobodan “Boban” Minic, Azra Suljic, Marc Soler i La Conquesta del Pol Sud / Interpretació: Slobodan ”Boban” Minic, Azra Suljic i Marc Soler / Direcció: Carles Fernández Giua
Disseny d’espai i vídeo: Eugenio Szwarcer / Moviment: Ariadna Montfort / Disseny de llum: Luis Martí / Disseny de so: Damien Bazin / Realització de vídeo en viu: Xavi Domènech / Ajudant de direcció i producció: Mònica Molins / Producció executiva: Carol Murcia / Difusió: Àngels Queralt i Lidia
Giménez

Una producció de La Conquesta del Pol Sud
Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Terrassa Arts Escèniques
Amb la col.laboració de la Taula de cultura de les Escoles Velles i l’Ajuntament de Sant Esteve de
Palautordera i la Nau Ivanow
Agraïments: Dina Minic, Goran Minic, Borchi Minic, Vera Bilbija, Sifa Suljic

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓