Marúnica

 
Dg. 14 de març,  17h | Teatre Principal
60 min|9€
Recomanada a partir de 5 anys | DANZA QUINZENA METROPOLITANA
CIA Roberto G. Alonso

Un viatge iniciàtic, poètic i lúdic per endinsar-nos en el món de la fascinant pintora de la generació del 27 Maruja Mallo. La seva variada obra, plena de simbolismes surrealistes i de desproporcions, és el vehicle idoni per connectar amb l’imaginari dels infants. Què millor, doncs, que transformar-la en moviment per crear un espectacle sorprenent i visual que desperti la creativitat dels més petits.

Els insòlits episodis vivencials de l’artista gallega (va ser una de les impulsores del moviment de Las Sinsombrero) i les nombroses anècdotes que va protagonitzar amb creadors com Dalí, Lorca, Buñuel, Alberti o Warhol han estat font d’inspiració en aquest muntatge. Amb vint-i-cinc anys de trajectòria, la Cia. Roberto G. Alonso té un particular llenguatge coreogràfic caracteritzat per la fusió de la dansa amb la dramatúrgia i per una concepció escènica peculiar, imaginativa i detallista. La diversificació del seu treball creatiu l’ha dut a crear espectacles tant per a públic adult com per a públic infantil i familiar.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria i direcció: Roberto G. Alonso / Interpretació: Borja Fernández, Laura Marsal, Marta Serret i Laia Vancells / Direcció coreogràfica: Roberto G. Alonso / Autoria i direcció musical: Jordi Cornudella

Escenografía: Roberto G. Alonso i Tony Murchland / Vestuari: Roberto G. Alonso i Víctor Peralta / Disseny d’il•luminació: Tony Murchland / Disseny gràfic: Marta Viladrich / Il•lustració: Laura Marsal / Producció executiva i assessorament pedagògic: Joan Solé / Ajudant de coreografia: Cristina Martí / Edició musical: Jump Sound Studio / Músics: Jordi Cornudella, Pere Cornudella, Guillermo Prats, Maria Roca i Àlex Ramírez / Fotografia: Jordi Renart

Una producció de Cia. Roberto G. Alonso i dansa. Quinzena metropolitana
Residència tècnica al Teatre Plaza de Castelldefels
Amb la col•laboració d’Ajuntament de Castelldefels i SAT! Sant Andreu Teatre
Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓