La gallina dels ous d’or

 
Dg. 14 de febrer,  17h | Teatre Alegria
55 min|9€
Recomanada a partir de 4 anys
Zum-Zum Teatre

Us agraden els diners? Molt? Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or… Us imagineu si us passa a vosaltres? La Gallina dels ous d’or és una història que conta que el diners no són més que una faula.
Després de La camisa de l’home feliç i La nena que vivia en una capsa de sabates, la companyia lleidatana Zum-Zum Teatre ens porta a escena aquesta bonica història sobre la riquesa, la pobresa i l’avarícia. El conte clàssic, escrit fa més de dos segles, explicat ara de manera sorprenent i divertida en un espectacle que reivindica el teatre d’actors i titelles i tracta amb senzillesa i realisme un dels un dels grans problemes que vivim actualment: com els diners ens perverteixen. “La riquesa va donar lloc a l’avarícia i la felicitat es va convertir en desgràcia destruint la vida dels dos grangers”.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria i direcció: Ramon Molins / Interpretació: Begonya Ferrer / Ares Piqué, Ramon Molins / Albert Garcia,

Espai escènic: Joan Pena / Cançons: Ramon Molins / Música: diversos autors / Vestuari: Olga Cuito / Sabateria: Angel Moreno i Joan Pena / Sonorització: Sergio Sisques / Il•luminació: Zum-Zum Teatre / Coordinació tècnica: STAGELAB / Fotografia: Carmen Garcia i Tony Redondo / Producció executiva: Eva Lega

Una producció de Zum-Zum Teatre
Amb la col•laboració de l’ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals, INAEM – Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música, Institut Ramon Llull, LA PAERIA – Ajuntament de Lleida, IEI – Diputació de Lleida

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓