Hai, la pescadora de somnis

 
Dg. 2 de maig,  17h | Teatre Alegria
55 min|9€
Recomanada a partir de 3 anys 

Cia Giramàgic

Un cargol de mar emet la música de l’oceà en un vaixell de cartró. Hai, la pescadora de somnis inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació i convida al públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment. Enc companyia de la protagonista en el seu somni per la llibertat, en una experiència psico-màgica, a la fi, ens alliberarem tots i totes.

Aquest és un conte indígena de gran poètica visual creat a partir de materials reciclats i amb música original. En un trajecte per l’oceà de la imaginació, aprendrem a deixar enrere les nostres pors i a donar ales a la creativitat. Un muntatge presidit per la delicadesa i la senzillesa on petits i grans, de ben segur, aprendrem molt de la Hai.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria: Joana Rhein i Miquel Crespi / Direcció: Miquel Crespi i Joana Rhein / Interpretació: Joana Rhein

Escenografia i vestuari: Joana Rhein / Música: Mario Cortizo / Il•luminació: Miquel Crespi / Fotografia: Jorge Gareis, Ulises Fontana, Miquel Crespi i Veronica Rodriguez

Una producció de Cia. Giramàgic

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓