Ex-Libris

 
Dg. 11 d’abril, 17h | Teatre Principal
50 min |11€
Espectacle sense text
Cia Vöel

Ex-Libris ens parla dels moments d’inadvertida felicitat, de la incomunicació d’una societat tecnològica on els detalls més petits passen desapercebuts, dels llibres que esperen a ser llegits i que lluiten per la seva supervivència, per tal de no caure en l’oblit. Tot des d’una mirada poètica a través dels fulls dels llibres, el quadrant rus, la bola d’equilibris i la música en directe que ens farà viatjar per un món d’emocions.

Amb aquest espectacle estrenat al Brasil, on hi tenen cabuda diferents tècniques de circ, la Cia. Voël ret homenatge als llibres com a font inspiradora i alliberadora davant d’un món cada cop més tecnològic. La incomunicació dels seus protagonistes esdevé el reflex de la societat actual incapaç d’expressar-se obertament si no és a través d’una xarxa social. Per a la companyia, premiada amb el premi Zirkòlika al millor número de circ el 2018, “la poesia que té un llibre mai la tindrà una pantalla”. Una peça a la qual no li calen paraules i on les històries s’expliquen a través dels cossos.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria i direcció: Cia. Voël / Interpretació: Deborah Cobos (Debi), Jordi Serra, Marc Sastre / Música original: Marc Sastre

Il•luminació: Ignasi Solé / Vestuari: Rosa Lugo / Escenografia: Cia. Voël / Acompanyament artístic: Spela Vodeb / Fotos: Arnau ChavarriaUna producció de Cia. Voël
Amb el suport de la Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura, Ateneu Popular 9 Barris
Ca l’Estruch, Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Moià, Teatre Principal d’Olot, La Central del Circ
Amb la col•laboració de Pájaro Carpintero, La Vertical, Patx-Work inflables (MOBBA), Winihard Gràfics

Travesia és un projecte de cooperació Interreg co-finançat per el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA. 

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓