Euforia

Cancel·lat

Ds. 20 de març, 17h | Plaça Nova
30 min|gratuït
Espectacle sense text           DANSA QUINZENA METROPOLITANA
Sacude

Un espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins i ballarines i el convertirà en una festa per a tots els presents a través del ritme, la dansa vertical i els dibuixos acrobàtics. Un espectacle catàrtic que indueix al ball lliure, a moure el cos i a gaudir del moment. Sacseja la teva eufòria!

Eufòria en grec antic significa ‘força per a suportar’. En aquest muntatge, una plataforma musical i de ball ajuda a superar aquestes adversitats als ballarins i ballarines, que experimenten sentiments intensos de benestar i excitació. Sacude és una companyia de dansa vertical i dansa aèria de Barcelona que transmet la bellesa de la ingravitació des d’un punt de vista diferent. El seu fundador i director, Samuel Delgado, crea espectacles que fusionen art i tècnica a través del teatre, la dansa, el circ, l’audiovisual i la música; i ho combina amb tecnologia d’avantguarda per crear experiències efímeres inoblidables.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria, direcció artística i musical: Samuel Delgado Martín / Posada en escena: Samuel Delgado Martín / Interpretació: Adrian Perez, Diego Diaz, Guillermina Brandauer, Marta Santacatalina, Quico Torrent, Sara Bernabeu / Coreografies: Samuel Delgado Martín
Banda sonora original: Franklinn i DJ Yirvin / Rigging: Anigami / Escenografía: Brava Performing Arts / Enginyeria: Think Enginyeria / Vestuari: Brava Performing Arts / Confecció: María del Mar Rodríguez / Direcció tècnica: Jaume Grau / Producció: Brava Performing Arts / Road Manager: Julia Lapuebla
Una coproducció amb Dansa Quinzena Metropolitana
Col•laboració: Ateneu Popular 9 Barris

Mira el tràiler aquí