Envà

 
Dg. 18 d’abril,  17h | Teatre Alegria
50 min|9€
Recomanada a partir de 2 anys 

*Atenció: La palla pot provocar una reacció al•lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat
Amer i Àfrica circ cia

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais, i les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim l’estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.
Viatjant des de la intimitat a l’exterior, a través de l’honestedat, Envà fa una al•legoria a les parets mentals que ens empresonen. Ens submergirem en un univers particular de palla ple d’acció, subtilesa i tocs d’humor a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, intensitat, emoció, innovació i bellesa.

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Amer i Àfrica / Interpretació: Amer i Àfrica / Acompanyament escènic: Jorge Albuerne / Mirada externa: Karl Stets

Il•luminació: Ivan Tomasevic / Música Karl Stets / Vestuari: a concretar

Una coproducció de De Mar a Mar – Pirineus de circ (POCTEFA)
Amb el suport de la Central del Circ, Hameka Fabrique des Arts de la rue, La Grainerie fabrique des arts du cirque et de l’itinérance

Travesia és un projecte de cooperació Interreg co-finançat per el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea a través del POCTEFA. 

Mira aquí el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓