El vell Léon

 
Ds. 24 d’abril, 20h | Teatre Alegria
60 min |11€

Per raons de força major, aquest espectacle es posposa. Us informarem de la nova data tan aviat com ens sigui possible. La nova data serà entre octubre de 2021 i maig de 2022.


ESTRENA

Oscar Intente

L’autoritat subtil d’El petit príncep personificada ara en el cos d’un vell, d’un foll lúcid, d’un exclòs del món que, paradoxalment, és l’únic que ens pot acompanyar davant la por i l’adversitat, perquè és l’únic que ens pot fer veure allò essencial. Un viatger d’un altre planeta, un personatge radicalment diferent però amb la mateixa mirada perplexa davant les nostres actituds: seriosos, vanitosos, mesquins, esclaus, competitius, ridículs. “On són els homes?”. Léon, el foll lúcid, l’autoritat subtil que també va inspirar Carta a un ostatge, ens acompanyarà en la més profunda soledat.

Saint-Exupéry va dedicar El petit príncep a l’escriptor i crític d’art Léon Werth, el seu gran amic, un ex-combatent de la Primera Guerra Mundial, un vell pacifista, un jueu resistent que passava fred i gana, sol, amagat en un racó de la França ocupada. Més de setanta anys després, la companyia imagina ara la trobada al desert d’aquests dos nàufrags de les dues grans guerres europees, com si El Petit Príncep, tal i com el vam conèixer, no hagués existit mai. Una obra del terrassenc Òscar Intente, a partir d’El petit príncep i Carta a un ostatge d’Antoine de Saint-Exupéry.

FITXA ARTÍSTICA
Idea personatge León: Òscar Intente / Traducció i dramatúrgia: Maria Pla / Intèrprets: Carles Arquimbau i Òscar Intente / Direcció: Maria Pla / Espai i vestuari: Inútils Mots

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓