De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda

 
Ds. 5 de juny,  21h | Teatre Principal
1h 30 min|20€
Servei d'audiodescripció
La  Calòrica

Un espectacle sobre l’emergència climàtica. Una auca ecologista, un fals documental, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll. Alguna cosa fa pudor de podrit. No podem seguir negant l’evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d’humitat s’estén, les canonades s’embussen, les parets s’esquerden… Reconèixer el problema és -ja ho diuen- el primer pas per a solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?

Quina és l’edat adequada per explicar als nostres fills que la vida a la terra serà inviable abans de 2050? Aquesta és una comèdia sobre com el poder utilitza la societat a conveniència fins i tot davant de l’emergència climàtica que vivim i de com la nostra supervivència també pot esdevenir un negoci. La Calòrica arriba a Terrassa apostant sempre per un teatre compromès i crític amb la nostra realitat a través d’un llenguatge singular que connecta de manera directa amb els espectadors.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria: La Calòrica / Direcció: Israel Solà / Text: Joan Yago / Interpretació: Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Mònica López, Marc Rius i Júlia Truyol

Escenografia i vestuari: Albert Pascual / Espai sonor: Guillem Rodríguez

Una producció del Teatre Nacional de Catalunya

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓