Alguns dies d’ahir

 
Ds. 20 de febrer, 20h | Teatre Principal
1h 20min|16,50€
Servei d'audiodescripció
Jordi Casanovas

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017. La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies
posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.

Aquest és un drama familiar sobre els mesos políticament més convulsos de la nostra història recent, una crisi política que va entrar també a les llars del país i que Jordi Casanovas ha convertit en una oportunitat per reviure la nostra experiència individual i col·lectiva. Els personatges son
ficció, però els fets que trasbalsen les seves vides els vam viure tots i totes. Al voltant de la taula, aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides.

FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia: Jordi Casanovas / Direcció: Ferran Utzet / Intèrprets: Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó, Francesc Cuéllar
Disseny espai i vestuari: José Novoa / Disseny llums: Sylvia Kuchinow / Disseny so: Guillem Rodríguez / Direcció tècnica: Xavier Xipell “Xipi” / Direcció producció / Carles Manrique (Velvet Events) / Comunicació: Anna Aurich i Silvia Serra (Còsmica) / Fotografia: David Ruano / Teaser:
Dolma / Disseny Gràfic: Maria Picassó / Ajudants producció: Laura Alonso, Laura García / Tècnic Gira: Àngel Puertas

Una producció de Hause & Richman. Coproducció de Velvet Events
Amb la col·laboració de Teatre Plaza de Castelldefels i Terrassa Arts Escèniques
Amb el suport de l’ICEC-Institut Català de les Empreses Culturals de Catalunya
————–
Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓