A Nation Is Born In Me

 
Ds. 29 de maig, 21h | Teatre Alegria
60 min|11€
Espectacle en castellà | Conversa post-funció 
Soren Evinson

A Nation Is Born In Me ocupa la trobada mateixa entre intèrpret i públic transformant la nostra presència en un relliscós camp de batalla. I a força de perforar aquesta trobada, construeix una forma irreemplaçable. Quelcom que desactiva qualsevol resistència. Contra el que no es pot lluitar. Pel que val la pena rendir-se.
A la llum del ressorgiment i enfortiment progressiu dels moviments nacionalistes i identitaris al segle XXI, A Nation Is Born In Me extreu dinàmiques que operen en aquests moviments i els combina amb aspectes associats a les polítiques d’identitat, la cultura mediàtica, la cultura esportiva, la cultura de l’esforç, l’espiritualitat, la brutalitat i la hiperpresència, provocant una estranya proximitat entre aquestes estètiques. A través de les diferents presentacions del cos, el text, la música, el cant i els objectes, la peça construeix un intens i delirant paisatge en el qual aquestes dinàmiques aparentment desconnectades s’enforteixen mútuament en una relació directa tot i que de proposició incerta.

FITXA ARTÍSTICA
Idea, text, creació i performance: Søren Evinson / Música original: Daniel Papell / Dramatúrgia: Florine Lindner / Vestuari: Samara Scott / Construcció de l’objecte escènic: Charlie Hope / Disseny de llums: Julia Bauer / Acompanyament de producció: Marine Budin

Una coproducció de Le Phénix Valenciennes (França), Festival TNT – Terrassa Noves Tendències (Terrassa), Antic Teatre (Barcelona) i Kulturfabrik (Luxemburg).
Amb el suport del Graner-Mercat de les Flors, Konvent.0, L’Estruch Fàbrica de Creació de les arts en viu, Teatre Enjòlit i Generalitat de Catalunya.

Conversa post-funció amb el dramaturg i expert en dansa Roberto Fratini (activitat gratuïta i oberta als assistents a l’espectacle)

Mira el tràiler aquí

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓