Viejo amigo Cicerón

 
16 d’octubre, 18h | Teatre Principal
1h 20min | 27€
Servei d’audiodescripció i subtitulació
Ernesto Caballero / Josep Maria Pou

Una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà Ciceró, protagonista destacat de les intenses lluites i transformacions violentes esdevingudes fa dos mil anys. Un personatge que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques tot i les circumstàncies més adverses.
L’espectacle trasllada l’espectador a la República romana per reflexionar sobre ètica, moral, justícia i convivència. Josep Maria Pou es posa a la pell d’un Ciceró consumit pel seu desig d’immortalitat i el seu anhel de marcar la posteritat amb la seva trajectòria vital. Una profunda reflexió sobre la realitat política, social i cultural de la història universal.

Autoria: Ernesto Caballero
Direccció: Mario Gas
Interpretació: Josep Maria Pou, Bernat Quintana, Miranda Gas
Imatges registrades: José Luís Alcobendas, Ivan Benet, Aleix Peña, Xavier Ripoll, David Vert
Escenografia: Sebastià Brosa
Il•luminació: Juanjo Llorens
Vestuari: Antonio Belart
Espai sonor: Orestes Gas
Vídeoescena: Álvaro Luna

Una coproducció de Teatre Romea de Barcelona i Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida

 
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES