Un entorn, un mitjà, un món___una certa contemporaneïtat

 
23 d’octubre, 19h | Teatre Principal
gratuït
Maria de Marias i Andrew Colquhoun (LIVEMEDIA)

Després d’haver pogut gaudir al juliol de les lectures|actuacions de Maria de Marias i Andrew Colquhoun, retransmeses «live online» des del Turó de Roques Blanques a l’Anella Verda de Terrassa per a un públic presencial i connectat, ara mostrem en una instal•lació de vídeo part d’aquestes actuacions com a «testimoni documental», juntament amb les peces audiovisuals creades als paisatges (culturals, humans, naturals) de Terrassa per als interludis de les transmissions.

En aquest marc, una trobada/xerrada entre els artistes i el públic ens donarà l’oportunitat de contextualitzar aquests paisatges d’esdeveniments, aquests paisatges de temps en relació als assatjos de les lectures, a l’actuació performativa, a la tecnologia de vídeo livestream com «un mitjà artístic de creació», així com la trajectòria dels artistes que porten treballant amb Internet com «entorn viu» per a les arts escèniques i visuals des del 2000.

En paraules dels creadors M.Marias i A.Colquhoun: «I la nostra reversió: tot això per investir una atenció a la vida en aquesta era mediàtica atravessada per l’acceleració de la realitat del temps i de moltes mistificacions a elucidar, per enfonçar-nos en la duració real de l’ésser aquí present – mite i fabulació: el cos com a escena, el temps com a escena, el paisatge com a escena…»

http://www.lab-livemedia.net/
https://twitter.com/livemedia/video_a-certain-contemporaneity

 
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES