Un entorn, un mitjà, un món___una certa contemporaneïtat

 
23 d’octubre, 19h | Teatre Principal
gratuït
Maria de Marias i Andrew Colquhoun (LIVEMEDIA)

Després d’haver pogut gaudir al juliol de les lectures|actuacions de Maria de Marias, retransmeses «live online» des del Turó de Roques Blanques a l’Anella Verda de Terrassa per a un públic presencial i connectat, ara presentem una trobada/xerrada física entre els artistes i el públic que ens donarà l’oportunitat de contextualitzar l’actuació performativa vinculada a la tecnologia de vídeo livestream com «un mitjà artístic de creació», així com la trajectòria dels artistes que porten treballant amb Internet com «entorn viu» per a les arts escèniques i visuals des del 2000.
En paraules dels creadors M.Marias i A.Colquhoun: «I la nostra reversió: tot això per investir una atenció a la vida en aquesta era mediàtica atravessada per l’acceleració de la realitat del temps i de moltes mistificacions a elucidar, per enfonçar-nos en la duració real de l’ésser aquí present – mite i fabulació: el cos com a escena, el temps com a escena, el paisatge com a escena…»
Per a tothom que encara no hagi pogut veure les peçes presentades al juliol, hi haurà la possibilitat de veure una “instal•lació online” amb els vídeos de les peces audiovisuals creades als paisatges (culturals, humans, naturals) de Terrassa. L”instal•lació online” estarà disponible a partir del dia 2 d’octubre en aquesta mateixa pàgina.

 

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓