Mobilus

 
28 de novembre,  17h | Teatre Alegria
50 min | 9€
Espectacle recomanat per a infants de 3 a 7 anys
Cia. Addaura Teatre Visual

Teatre visual amb màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ, inspirat en l’obra de l’artista plàstic nord-americà Alexander Calder. Els seus mòbils, que van posar l’art a ballar, es convertiran ara en moviment també sobre l’escenari.
Una explosió creativa on mòbils, escultures de filferro, pintura i circ són els quatre eixos que es fusionen amb les diferents disciplines teatrals per a oferir un viatge oníric pel món de l’artista i donar-lo a conèixer als petits espectadors. I no caldrà ser un gran coneixedor de l’obra de Calder per gaudir de Mobilus; al contrari, aquest espectacle serà una de les millors vies d’entrada a l’univers del creador per a molts infants que pensen que l’art pot ser avorrit.

Autoria: Teia Moner
Coreografia: Laia Santanach, Olga Lladó, Eugenia Morales i Addaura Dansa
Direcció artística: Teia Moner
Interpretació: Cristina Bertran, Helena Rodríguez, Gerald Sommier, Mireia Plana.
Disseny de so: Miquel Espinosa
Disseny de llums: Eugenia Morales
Disseny atrezzo, vestuari, titelles i escenografia: David Palou i Teia Moner
Assessorament màgic: Brando i Silvana
Una producció de Teia Moner SCCL

Nominat als Premis MAX 2017 a millor Espectacle per a públic familiar

⇓⇓⇓COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES⇓⇓⇓