Fuenteovejuna


19 de setembre, 20h |  Atenció: hi ha previsió de pluges intenses per dissabte. Inicialment la funció era al pati de l’Ajuntament però finalment es farà a la mateixa hora al TEATRE ALEGRIA.
1h 15min | 11€
Espectacle en castellà

Aquesta és la història del famós poble que, cansat de les atrocitats d’un governador corrupte i violador, decideix unir-se per combatre i finalment matar el seu opressor.
Un espectacle trepidant que ens explica el clàssic des d’un punt de vista contemporani. Una clara aposta estètica que apropa l’espectador a set actors disposats a explicar el famós conte del Governador Comendador mentre ells mateixos seran víctimes i culpables d’allò que estan narrant. La força dels versos de Lope es barrejarà amb el llenguatge actual en un espai no convencional.

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart
Direcció: Ricard Soler i Mallol
Interpretació: Queralt Casasayas, Mireia Illamola, Sergi Torrecilla, Guillem Gefaell, Toni Mas, Martí Salvat i Marc Pujol
Escenografia: Adrià Pinar Marcó
Assessorament de moviment: Marta Hervás

Una producció de la Companyia Obskené

Peça guanyadora de l’ALMAGROFF 2013 Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro, del festival de teatre de carrer Noctivagos 2013 d’Oropesa i primer premi del OFF de Calle de Zaragoza.

COMPRA LES ENTRADES AQUÍ ⇓