El fabuloso museo de Lulú Cologne

 
13 de desembre,  cada mitja hora de 10:30h a 13:30h i de 16h a 19h | Teatre Principal
9€
Espectacle recomanat per a infants de 5 a 10 anys. ATENCIÓ: La canalla accedeix sense els pares a veure la peça. Compreu entrades només per la canalla.
Giovanna Pezzullo i Stephane Laidet

Un viatge a través de l’olfacte pel món dels contes. Creieu que coneixeu realment tots els aspectes de les rondalles? Coneixeu de debò a la Caputxeta Vermella? Us heu parat a pensar mai quina olor fa el peu de la Ventafocs?
Lulú Cologne, descendent d’una família de perfumistes artesans és una dona que d’olors n’entén… i molt! La seva família ha amagat durant segles un secret i Lulú Cologne sap que ara ha arribat el moment de revelar-lo al món. Ella us obrirà les portes d’un misteriós i particular museu on estan guardats els perfums dels contes antics i nous. I si creu que sous sensibles a aquest món… us convidarà a olorar-ne uns quants!

Creació i interpretació: Giovanna Pezzullo i Stephane Laidet
Una producció de La inefable

⇓⇓⇓COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ⇓⇓⇓