“Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat” – Acte 1_una imatge del món

dimecres 15 de juliol a les 19.30h
Espai: Mirador de Can Candi + live stream per Twitter https://twitter.com/terrassateatre
https://twitter.com/livemedia 

“Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat” – Acte 2_una percepció del canvi

dimecres 22 de juliol a les 19.30h
Espai: Mirador de Can Candi + live stream per Twitter https://twitter.com/terrassateatre
https://twitter.com/livemedia 
Entrades per assistir físicament a l'obra: activitat gratuïta amb aforament limitat. Cal fer reserva prèvia enviant un correu a terrassaartsesceniques@terrassa.cat
Maria de Marias i Andrew Colquhoun (LIVEMEDIA)

Una sèrie de lectures|actuacions de vídeo livestream a partir d’assaigs i escrits que en el seu conjunt descriuen una humanitat i una certa contemporaneïtat definida com un «ambient electrònic». Aquestes lectures|actuacions es fan des de paisatges culturals – naturals, humans, rurals  i urbans. A Terrassa hem escollit l’Anella Verda i ho farem «live online» al capvespre fins al crepuscle.

A més de poder visionar les transmissions des de Twitter també us convidem a estar amb nosaltres. Això es coordinarà amb l’establiment previ de protocols que incloguin poder seguir igualment la transmissió livestream amb el mòbil i auriculars in situ.

Dins de la temporada de tardor una instal·lació presentarà el «testimoni documental» de les lectures|actuacions livestream i les peces audiovisuals creades en aquests paisatges de Terrassa, i farem una trobada amb els artistes i el públic que hagi seguit l’actuació tant presencial com online.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Creació i concepte: Maria de Marias i Andrew Colquhoun

Actuació: Maria de Marias

Càmera, producció livestream i creació audiovisual: Andrew Colquhoun

Banda sonora: Mark Cunningham

Producció: Livemedia – http://www.lab-livemedia.net/

 

Aquest espectacle s’ha pogut realitzar gràcies a la complicitat de Tena Busquets, Albert Vidal, Margarita Rodríguez, Xavier Massallé i Societat Municipal de Comunicació de Terrassa.