{Rumiar} – Implicar el món Capítol 4: Terrassa

dimecres 1 de juliol a les 19h, 19.30h i 20h
Espai: Ateneu Candela i Cafè de l’Aula + online per Zoom (només la funció de les 20h)

{Rumiar}

dijous 2 de juliol a les 20:30h
Espai: Online via Zoom
Entrades: Activitat gratuïta amb aforament limitat. Cal fer reserva prèvia enviant un correu a terrassaartsesceniques@terrassa.cat

{Rumiar} – Implicar el món Capítol 4: Terrassa

Quim Bigas + Monsieur Cactus, Anna Senpau, David Corral i Karol Galindo

“Implicar el món” és una continuació. Un punt d’arribada i un lloc on adonar-nos dels llocs que habiten amb nosaltres.

Dels nostres cossos en el paisatge, un paisatge inabordable al que invoquem amb el moviment al nostre voltant.

Aquest capítol vol jugar amb aquest imaginari i, a la vegada, tancar la sèrie {RUMIAR} la qual ja prové d’una sèrie de moviments i enfocs a diverses escales i que acaben, de moment, en el paisatge, en la vista oberta de la ciutat. 

                        Quim Bigas

“Implicar el món” és una performance en vídeo creada especialment per a la ciutat de Terrassa i que es podrà seguir des de diferents localitzacions físiques i online per començar a retrobar-nos.

Diversos bars de la ciutat reproduiran els vídeos resultants del treball conjunt de quatre artistes al voltant del moviment, del text i de la realització audiovisual. Un espai per pensar i per tornar a compartir des de les arts escèniques.

{RUMIAR} – IMPLICAR EL MÓN Capítol 4: Terrassa és espectacle s’ha pogut realitzar gràcies a la complicitat de Laura Fusté, Isabel i Lluís del Cafè de l’Aula, Pau Gómez i la resta de l’equip de L’Embarral i Mariona Alberich de l’Ateneu Candela.

{RUMIAR}

Quim Bigas + creadores i creadors de Terrassa, Olot, Lloret de Mar i Mataró

Aquesta proposta busca la sinergia entre l’edició de vídeo, el moviment i el material discursiu o textual a través de la mirada coreogràfica de Quim Bigas.

{RUMIAR} consta de quatre episodis, cadascun d’ells presentats en algun format en viu pels contextos locals, però també oferint una proposta en línia:

  1. Lloret – {RUMIAR} Respirar la llar.
  2. Olot – {RUMIAR} Quedar-se a prop.
  3. Mataró – {RUMIAR} Balancejar l’aquí.
  4. Terrassa – {RUMIAR} Implicar el món.

El conjunt dels vídeos aportarà una constel·lació de visions, de moviments i de perspectives, així com un ventall de creuaments. Una sèrie de moviments en el que un ens porta a l’altre i és la conseqüència del següent.

{RUMIAR} és un projecte proposat per Quim Bigas i Anna Bohigas amb la col·laboració i complicitat del Teatre Principal d’Olot, el Teatre de Lloret, el Teatre Monumental de Mataró i el TAE Terrassa Arts Escèniques.