“Amics”


dissabte 11 de juliol a les 19h i a les 21.30h
Espai: Pati de la Bd2 (Sant Cosme 157, Ca n'Anglada)
Durada: 1 h 20 min
Preu: 7€ clica aquí per comprar les teves entrades

Dafnis Balduz i Carla Barroso

Aquest  espectacle  neix  de  les  ganes  de  trobar-­‐se.  D’abraçar-­‐se.  Neix  de  la  necessitat  de sentir a prop aquelles persones que en algun moment de la vida vam decidir estimar. Persones que, sense tenir un vincle de sang, s’han tornat indispensables en el nostre dia a dia. Éssers que són refugi, consell, disbauxa, reflexió i pau. En definitiva, aquella colla de gent que ens fa sentir bé: els amics.

I el show neix també de la necessitat de tornar a fer nostres les places dels pobles, per omplir-­‐les de música, poesia i bon humor!

L’espectacle és un viatge a través de l’amistat de dos artistes. Cantant i actor, actor i cantant, es troben navegant per un riu d’humor, música i text. Acompanyats per Joan Salvat Papasseït, Joaquín Sabina, Maria Mercè Marçal, Blaumut, Mario Benedetti, Tracy Chapman, Ramón Llull, Whitney Houston, Miquel Martí i Pol, Elton John, Rocío Jurado, Jaime Gil de Biedma, Lluís Llach, Raffaela Carrà, Federico García Lorca… i més amistats diverses.

“Amics” és un espectacle creat des de l’amor a la música i la paraula que pretén acostar certes poesies i cançons a tot tipus de generacions. Adolescents, millennials, els de la generació Naranjito i els que van créixer amb els Beatles i la Marisol reviuran de nou poemes coneguts. S’emocionaran amb aquella cançó que perdura en la memòria. Descobriran nous versos i compassos. I gaudiran, en definitiva, d’una bona dosi de sentit de l’humor de la mà de dos artistes en la trentena que combinaran solemnitat i gamberrisme amb molt d’amor. Tot l’amor que, la seva sincera amistat, els permet.

Recuperem, doncs, escenaris i places i fem-­‐nos “Amics”!

Amb el Teatre Principal com a fons, volem regalar a les terrassenques i terrassencs aquest recital que parla de l’amistat més sincera i profunda a partir de la música, la interpretació i la literatura. Un espai/temps amè, però profund, per tornar a gaudir del teatre a l’aire lliure!