Activitats al voltant de la residència artística de “Am I Bruce Lee”


durant el mes de juliol
Espai: Teatre Alegria
Entrades: activitats exclusives per a col·lectius tancats
Jun Yi Sun

Jun Yi Sun compartirà el seu treball amb diversos col·lectius de Terrassa. Una recerca sobre els punts de connexió i paral·lelismes que té l’artista amb Bruce Lee i als quals donarà cos i vida en aquesta creació a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

Es realitzaran una sèrie d’activitats al voltant de la residència de Jun Yi Sun pel seu nou espectacle en el qual l’artista, d’origen xinès nascut a Catalunya, cerca la seva identitat a través de la relació entre la dansa i les arts marcials. Són activitats destinades en aquest cas a diferents col·lectius locals com la comunitat xinesa de Terrassa i les sòcies i socis dels gimnasos d’arts marcials de la ciutat.

 Sobre la residencia de “Am I Bruce Lee”:

 «Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?» Així comença Junyi Sun descrivint el seu primer projecte en solitari, el qual neix de la seva curiositat per aquest fenomen que va representar als anys setanta, que per a molts és considerat un superheroi. En Junyi fa una recerca sobre els punts de connexió i paral·lelismes que té amb l’artista, des de l’origen o el recorregut professional fins als seus ideals o desitjos per donar-los cos i vida en aquest espectacle a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

Aquestes activitats s’han pogut realitzar gràcies a la complicitat del festival Dansa. Quinzena Metropolitana.