Trilogia dona, història i identitat: CLAUDIA+RAPHAËLLE+NADIA

 
1h 20min cada peça | 11€ cada peça
PREU ESPECIAL PER LA MARATÓ: 20€
La Conquesta del Pol Sud

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona, viurem una autèntica marató escènica amb tres obres documentals centrades en la relació entre l’experiència individual de tres dones i la història col·lectiva. En escena no hi haurà actrius, sinó les protagonistes reals dels fets:

A Claudia (17h) sentirem el testimoni de l’argentina Claudia Victòria Poblete Hlaczik que, als 21 anys, va descobrir que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida amb uns ‘pares’ que no eren els seus.

A Raphaëlle (19h) viurem el recorregut vital d’una dona transsexual francesa, Raphaëlle Pérez. Una experiència de canvi de gènere en un camí marcat per la lluita, la recerca de la identitat, l’autoafirmació, el trencament dels motlles i els somnis.

I amb Nadia (21.30h) coneixerem l’experiència d’una jove afganesa que, instaurat el règim dels talibans, va haver de fer-se passar per un noi per mantenir la seva família.

Serà el primer cop que es representarà en un mateix dia la ‘Trilogia dona, història i identitat’. Un repte tècnic per la companyia La Conquesta del Pol Sud, que també a Terrassa va presentar en una mateixa tarda i per primer cop la Trilogia dels Contra d’Esteve Soler exhaurint totes les localitats.

Si t’agraden els documentals i les pel·lícules “basades
en una història real”. Si creus que la realitat supera la ficció.
Si vols saber què és que una tarda passi en un tres i no res.

Les persones que tinguin entrades per la marató escènica, rebran  avituallament entre obra i obra (berenar perquè ningú defalleixi!)

Interpretació: Claudia Victoria Poblete Hlaczik (Claudia), Nadia Ghulam (Nadia), Raphaëlle Pérez (Raphaëlle), Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Disseny d’espai i vídeo: Eugenio Szwarcer
Il·luminació: Luis Martí
Disseny de so: Damien Bazin

Bucle magnètic (Teatre Alegria)

Una producció de La Conquesta del Pol Sud
COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ PER A LA MARATÓ. (PER A LES FUNCIONS UNA PER UNA, VÉS MÉS AVALL)