La néta del senyor Linh

1h 15min | 20€
Philippe Claudel/Guy Cassiers

Lluís Homar ofereix de nou una interpretació aclaparadora en aquesta versió teatral de la famosa novel·la de Philippe Claudel. La història d’un avi que agafa un vaixell per exiliar-se amb la seva néta després que aquesta se salvés miraculosament d’una bomba. Una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat. L’actor esprem tots els recursos escènics – acció dramàtica, paraules, imatges, música, so i projeccions – en els tres papers que representa.
A partir del text de Claudel, el director belga Guy Cassiers aborda un dels grans reptes actuals d’Europa: la crisi dels refugiats. I ho fa amb un repartiment diferent a cada ciutat, on l’impacte varia i evoluciona segons les sensibilitats polítiques i històriques de cada zona.

Si t’agraden les grans històries que no envelleixen mai

Autoria: Philippe Claudel
Direcció: Guy Cassiers
Traducció: Sergi Belbel
Interpretació: Lluís Homar

Bucle magnètic/Audiodescripció

Una producció de Temporada Alta i Teatre Lliure. A partir de la producció original de Toneelhuis en coproducció amb Espaces Malraux – Chambéry Espaces Pluriels – Pau MC93, – Maison de la Culture de Seine-Saint-Denis La Rose des Vents, Villeneuve-d’Ascq Le Phénix, Scène nationale de Valenciennes
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES