Miedo

1h 20min | 20€
Albert Pla

Miedo és un espectacle multimèdia de poètica sorprenent que combina l’actuació i les cançons d’Albert Pla amb projeccions audiovisuals a través de les quals el públic es veurà submergit en un món oníric creat a base d’efectes especials i la millor tecnologia multimèdia.
El cantautor proposa un viatge íntim i personal pels temors humans més quotidians: la por a un mateix, la por a la mort… Des de la infància fins més enllà de la vida terrestre. Una peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, que va desgranant les cançons com una manera d’espantar o fer front a les pròpies pors i que esdevé un repàs carregat d’ironia que recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por.

Si t’agraden les il·lusions digitals i allò de «qui canta, els seus mals espanta»

Idea original: Albert Pla
Música i cançons: Albert Pla i Raül “Refree”
Direcció: Pepe Miravete
Interpretació: Albert Pla
Disseny d’art: Mondogo
Visuals: Nueveojos
Espai Sonor: Judit Farrés
Escenografia: cube.bz
Il·luminació: Russo

Bucle magnètic

Una producció del Complejo Teatral de Buenos Aires
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES