La dona del 600


1h 40min | 27€
Pere Riera

En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i els greixos. Viu sol, i passa les hores com aquell qui compta estels a mitjanit. Un bon dia, la seva filla Montse, metgessa sense fronteres que passa més temps lluny que no pas a prop, arriba de visita per trobar, al bell mig del menjador… un Seat 600! Un 600 que és idèntic al que la seva mare va conduir durant més de 40 anys.
El vehicle supervendes dels 60 engegarà una còmica discussió plena d’ironia intel·ligent i dolça nostàlgia entre el pare i les seves filles, que treuran els drapets al sol alhora que recordaran la història familiar. Rebrà fins i tot l’exmarit de la Pilar, l’altra filla d’en Tomàs, que… per què està a casa de l’exsogre?

Si t’agraden les comèdies amb contingut
Col·loqui postfunció amb l’elenc de l’obra al foyer del teatre Principal

Autoria i direcció: Pere Riera
Interpretació: Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila, Pep Planas
Escenografia: Sebastià Brosa
Vestuari: Raquel Bonillo
Il·luminació: Sylvia Kuchinow
Espai sonor: Jordi Bonet
Vídeo: Francesc Isern

Bucle magnètic/Audiodescripció

Una producció de Bitò i Minoria Absoluta
COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES