La bona persona de Sezuan

Dg. 31 de març | 18h | Teatre Principal | 3h aprox. amb entreacte | 26,00€

En una Xina imaginària, tres déus visiten el país en cerca d’una bona persona. Satisfets d’haver conegut la jove Xen Te, que els ha acollit a casa seva, premiem la noia amb diners a canvi que visqui sempre bondadosament. Gràcies a la petita fortuna que li han regalat, Xen Te deixarà la prostitució per obrir un estanc de tabac. Ben aviat, però, la misèria en què malviuen els seus conciutadans acabarà dificultant seriosament que pugui complir el mandat dels déus.
Amb aquesta obra emblemàtica del teatre èpic, Bertolt Brecht planteja una reflexió incòmoda. Quins són els límits de les bones intencions, especialment quan aquestes no afronten les dificultats materials amb contundència i pragmatisme?

 

Comprar tickets

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Bertolt Brecht
Direcció: Oriol Broggi
Traducció: Feliu Formosa
Escenografia: Oriol Broggi i Josep Iglesias
Amb Míriam Alamany, Joan Carreras, Màrcia Cisteró, Jordi Figueras, Toni Gomila, Mercè Pons, Albert Prat, Clara de Ramon, Marc Rius, Xavier Ruano, Clara Segura i Ramon Vila
Músics: Joan Garriga, Marià Roch i Rambo