Cold Blood

Dv. 28 i ds. 29 de setembre | 21:30h (divendres) i 20h (dissabte) | Teatre Principal | 1h 15min | 26€

Mans que ballen o cinema coreografiat en directe. Set vides diferents en una microdansa a l’escenari que es fa gegant a la pantalla.

Cold Blood és un viatge cap al més subtil. Una aventura que es troba entre la microdansa i el cinema, creada pels artistes belgues Jaco Van Dormael i Michèle Anne De Mey. El cineasta i la coreògrafa duen a terme una pel·lícula en directe, al mateix teatre, amb els dits de les mans com a protagonistes i enriquits pel text de Thomas Gunzig en el qual es poden reconèixer influències de Ravel, Schubert, David Bowie i Janis Joplin. Set vides com a protagonistes d’un viatge poètic ple d’incògnites i descobriments visuals sorprenents.
Cold Blood, que es podrà veure a Terrassa en català, arriba després de l’èxit mundial que aquesta companyia ja va assolir amb l’espectacle Kiss & Cry (2011) i que ja van veure més de 100.000 espectadors.

Comprar tickets

 

SINOPSI

Les llums de la casa s’apaguen. Càmera a punt… I acció! Els dits apareixen en una decoració en miniatura, les càmeres suren i ballen mentre una veu narra. A l’escenari, les mans es mouen en clips de cinema en miniatura. En directe, les imatges es projecten a la gran pantalla mostrant aquest micromon animat en un joc d’il·lusió permanent. La vida a través d’un calidoscopi. Un cinema sense precedents que destaca pel seu poder emocional.Un viatge per l’espai i el temps en la ment d’una dona que està entre la vida i la mort. Una oda virtuosa a la fragilitat de la vida i a la màgia del teatre. Cold Blood dibuixa amb aclaparadora senzillesa els records que retornen a nosaltres quan passem de la vida a la mort. Una road movie aleatòria de set destins que submergeix l’espectador en un cúmul de sensacions.

FITXA ARTÍSTICA

Creació col·lectiva: Grégory Grosjean, Thomas Gunzig, Julien Lambert, Sylvie Olivé, Nicolas Olivier i la participació de Thomas Beni, Gladys Brookfield-Hampson, Boris Cekevda, Gabriella Iacono, Aurélie Leporcq, Bruno Olivier i Stefano Serra
Direcció: Jaco Van Dormael i Michèle Anne De Mey
Autoria text: Thomas Gunzig
Escenografia: Thomas Gunzig, Jaco Van Dormael i Michèle Anne De Mey
Cinematografia: Jaco Van Dormael i Julien Lambert
Coreografia: Michèle Anne De Mey i Grégory Grosjean
Ballarins/es: Michèle Anne De Mey, Grégory Grosjean i Gabriella Iacono
Imatge: Julien Lambert (Ajudant: Aurélie Leporcq)
Decorats: Sylvie Olivé (Ajudants: François Roux, Juliette Fassin, Théodore Brisset, Brigitte Baudet i Daniella Zorrozua)
Construcció: Jean-François Pierlot i Walter Gonzales
Vestuari: Béa Pendesini i Sarah Duvert
Espai sonor: Boris Cekevda
Intèrprets en escena i manipuladors: Michèle Anne De Mey, Grégory Grosjean, Gabriella Iacono, Ivan Fox, Bruno Olivier, Stefano Serra, Jaco Van Dormael, Julien Lambert i Aurélie Leporcq
Il·luminació: Nicolas Olivier (Ajudant: Bruno Olivier)
Direcció tècnica: Thomas Dobruszkès
Fotos: Julien Lambert

Una producció delegada de Mars, Mons Arts de la Scène (Bèlgica)
Una producció executiva de Astragale asbl (Bèlgica)
Una producció associada de Théâtre de Namur (Bèlgica)

Una coproducció de Charleroi danse Centre chorégraphique de la Communauté Wallonie-Bruxelles (Bèlgica), la Fondation Mons 2015, KVS (Bèlgica), Les Théâtres de la Ville de Luxembourg (Luxemburg), le Printemps des comédiens (França), Torino Danza (Itàlia), Canadian Stage (Canadà), Théâtre de Carouge (Suïssa), Théâtre des Célestins (França), La Comète Scène Nationale de Châlons-en-Champagne (França)