Llac

Dg. 30 de setembre | 18h | Teatre Principal | 7€

Un cérvol, un bosc, caçadors… Un espectacle per a totes les edats que juga amb elements de la natura i de la cultura popular.

Llac és un espectacle per a totes les edats que, a partir de la música, el teatre físic sense text i els titelles, explica la història d’un nen que decideix sortir a explorar un bosc on es trobarà amb animals i elements mitològics. Un cop allà es topa amb uns caçadors que persegueixen un cérvol. Un cérvol que cal esbrinar si es tracta d’un ésser natural o diví.

L’espectacle juga amb elements de la natura i de la cultura popular (esperits, dones d’aigua…) per parlar de les relacions entre la natura i la cultura, d’allò real i del que construeix la nostra imaginació.

Comprar tickets

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació: Alba Valldaura i Nicolás Carbajal
Creació i música: Patricia Cadaveira i Marcel Pascual
Visió externa: Laura Calvet
Disseny i construcció titelles: Arnau Colom
Disseny i confecció vestuari: Marina Díaz
Producció: Pau Gómez

Una producció de L’Embarral