Tenors

Dg. 7 d’octubre | 18h | Teatre Alegria | 1h 10min | 10,50€

Un homenatge al món de l’òpera des de l’humor i l’admiració. Una lluita d’egos surrealista i un record dolç als Tres Tenors.

Tenors és una paròdia dels mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors. Un espectacle fet des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel·lent nivell musical però sense deixar passar l’oportunitat de riure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, la rivalitat i l’excentricitat de certs cantants lírics.

Un espectacle que combina l’òpera amb l’humor visual més esbojarrat i que provocarà els riures a través de situacions absurdes, alhora que emocionarà amb melodies conegudes i commovedores. Tenors permet conèixer o recordar moltes de les àries, napolitanes, sarsueles, boleros i fins i tot èxits de Broadway que els Tres Tenors cantaven en els seus concerts.

Un espectacle sense fronteres ja que s’expressa en els llenguatges universals de la música i l’humor. Una lluita d´egos surrealista i carregada de situacions hilarants amb Miquel Cobos, Ezequiel Casamada i Jose Luis González com a protagonistes.

 

Comprar tickets

 

SINOPSI

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort… I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el «pinyol», que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.

Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

FITXA ARTÍSTICA

Idea original: Miquel Cobos i Ezequiel Casamada
Dramatúrgia: Toni Sans, Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos
Direcció escènica: Toni Sans
Direcció musical: Daniel Garcia, Adrià Aguilera, Albert Mora, Ezequiel Casamada i Miquel Cobos.
Interpretació: Ezquiel Casamada, Miquel Cobos, Jose Luis González, Adrià Aguilera / Dani Garcia (piano)
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
Vestuari i escenografia: EGOS teatre i CIA. ILLUMINATI
Fotografies: Sílvia Poch
Disseny gràfic: Rubèn Montañá
Producció executiva: EGOS produccions

Agraïments: Escola de teatre musical Memory, Joan Faneca, Roger Alier, Jaume Tribó, VERSUS TEATRE i EGOS teatre.