Els cistells de la Caputxeta

Dg. 28 d’octubre | 18h | Teatre Principal | 60′ | 8€

Dotze cistells, un per a cada mes de l’any. Una passejada pel calendari a través dels poemes de Miquel Martí i Pol.

El famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, sinó dotze, un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Amb els cistells farem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. I cantarem cançons tradicionals catalanes! 

 

Comprar tickets

FITXA ARTÍSTICA

Direcció musical i arranjaments: Xavi Múrcia
Direcció artística: Mirna Vilasís
Intèrprets: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia

Una producció de Samfaina de Colors i Discos a mà